Basketblog

Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

School's out 2015, 3on3



Schools Out 2015 – Τουρνουά μπάσκετ 3on3
Για τέταρτη φορά, και με αφορμή  το επικείμενο τέλος της τρέχουσας σχολικής χρονιάς 2014 -2015 διοργανώθηκαν από τον ΑΣ Ελπίδα Εορδαιας, στο νέο ανοιχτό γήπεδό μπάσκετ  του ΔΑΚ  Πτολεμαΐδας, οι καθιερωμένες πλεόν, αθλητικές εκδηλώσεις «SchoolsOut»,στις οποίες μαθητές λυκείου αγωνίστηκαν σε τουρνουά μπάσκετ 3on3.

 Με 14 ομάδες να παίρνουν  μέρος σε μία συναρπαστική διοργάνωση, οι Big three των Αϊτσίδη, Πλεξίδα και Σαχπαζίδη επικράτησαν των Twin Towers των Παναγιωτιδη, Πουμπουλιδη και Χρυσανθίδη με 16-14. Το τουρνουά ολοκληρώθηκε στο κλειστό γήπεδο του ΔΑΚ λόγο βροχόπτωσης, ενώ πριν τον τελικό διεξήχθησαν διαγωνισμοί καρφωμάτων και τριπόντων με τους παίκτες των Big three να έχουν και εκεί τον πρώτο λόγο.
 Στα αρνητικά οι μπασκέτες με τα φθαρμένα – μισοκατεστραμμένα στεφάνια αποτέλεσαν παραφωνία στο όμορφο αυτό γήπεδο.
Δώρα στα παιδιά προσέφεραν τα BattleΝet Πτολεμαϊδας και ο ΑΣ Ελπίδα ως διοργανωτής της εκδήλωσης.

Η εκδήλωση αποσκοπούσε στο να πείσει τα παιδιά για την αξία του ¨ Παρεϊστικου ¨ αθλητισμού ως τρόπου διασκέδασης και τρόπου ζωής.
Το schools out δεν τελειώνει εδώ. Γίνεται προσπάθεια εντός του Ιουνίου να διοργανωθεί τουρνουά ποδοσφαίρου 5*5 και μουσική συναυλία.
 
O Α.Σ. Ελπίδα  αισθάνεται τη ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσους συνέβαλαν με οποιοδήποτε τρόπο στην διεξαγωγή του Schools out 2015, από τον δήμο Εορδαίας που παραχώρησε τα γήπεδα έως τους εθελοντές της εκδήλωσης που βοήθησαν καθοριστικά για την ομαλή διεξαγωγή της.
Τέλος, για τυχόν λάθη ή παραλήψεις, ζητάμε συγνώμη από όσους πιστεύουν ότι αδικήθηκαν με οποιονδήποτε τρόπο και δεσμευόμαστε για μία ακόμα αρτιότερη διοργάνωση μελλοντικά. 



Ο Πρόεδρος του ΑΣ Ελπίδα



Ταργοντσίδης Ανδρόνικος
*Κόστος εκδήλωσης 70 ευρώ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου