Basketblog

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2018

Αποτελέσματα 29-30/12. FINAL FOUR ΕΦΗΒΩΝ


 ΕΦΗΒΩΝ
 Δεν τα κατάφερε στο μεγάλο τελικό η ομάδα των εφήβων της Πτολεμαΐδας, καθώς  έχασε με 51-46 από τον Πρωτέα Γρεβενών σε ένα παιχνίδι που ουσιαστικά κρίθηκε από την τρομερή αστοχία στις βολές(πάνω από 10 άστοχες) την έλλειψη πλάνου στο 1ο δεκάλεπτο στο κατέβασμα τις μπάλας στο υποτυπώδες πρες των Γρεβενών με αποτέλεσμα περισσότερα από 10 λάθη μόνο στο 1ο ημίχρονο. 
 
 Στο 2ο ημίχρονο με όπλο την άμυνα η Πτολεμαΐδα  προσπάθησε να γυρίσει το παιχνίδι αλλά το μονότονο επιθετικά παιχνίδι της με Μπάρμπα(κουρασμένο από ημιτελικό) και Πέπα πολλές φορές να πραγματοποιούν τραβηγμένες επιθέσεις έδωσαν την νίκη στην ομάδα των Γρεβενών.

 Ο Μπάρμπάς που πήρε την ομάδα από το χέρι και την έφερε στον τελικό επιλέχθηκε στην καλύτερη πεντάδα του τουρνουά   μαζί  με Σιούμπουρα (MVP, Φ.Ο Πρωτέας Γρεβενών), Κυρατζής (Φ.Ο Πρωτέας Γρεβενών), Ζολώτας (Α.Σ Διόσκουροι Κοζάνης), Παπαγιάννης (Α.Σ Διόσκουροι Κοζάνης). 

 Για την ομάδα της Πτολεμαΐδας η συμμετοχή   στον τελικό, είναι μεγάλη η επιτυχία, καθώς με μικρό rotation οι 6 -7 παίχτες που χρησιμοποιήθηκαν στο πρωτάθλημα κατάφεραν να βρεθούν στην 2η θέση μπροστά από ομάδες με μεγαλύτερο βάθος πάγκου.  
 Τα δεκάλεπτα: 17-9, 32-25,43-40, 51-46
Πρωτέας Γρεβενών:  Παπαδημητρίου 2, Γκασιώνας 2, Σιούμπουρας 17, Μητρόπουλος, Μιχαλόπουλος 7, Ταμπάκος 5, Καραούλας, Μίμης, Βασιλόπουλος, Τζιουβάρας 5, Κυρατζής 13, Γιώτας
Α.Π.Σ. Πτολεμαΐδας:  Μπάρμπας 10, Παπαδόπουλος 12,  Χαϊτίδης, Κυριακίδης 2, Πέπα 14, Κεχαόγλου 7 , Εσπερίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου