Basketblog

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

Κλήρωση Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ.2016-17 - Αναλυτικά όλοι οι Όμιλοι


Πραγματοποιήθηκε την  Τετάρτη 07/09/06  στα γραφεία της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. η κλήρωση των πρωταθλημάτων για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017 .


Το Δ.Σ. της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. και αρκετοί  αντιπρόσωποι των ομάδων  έδωσαν το παρών, την πόλη μας εκπροσώπησε   το σωματείο της Ελπίδας. Η κλήρωση-ορισμός έβγαλε τους παρακάτω ομίλους.
Α ΑΝΔΡΩΝ




Τα σωματεία που κατέλαβαν τις τέσσερις πρώτες θέσεις στην Κανονική Περίοδο, θα αγωνιστούν για τα Play-Off χιαστεί ως εξής:
Ημιτελικοί: 1ος – 4ος (1) και 2ος – 3ος (2) με το σύστημα BEST OF – 3 (στις 2 νίκες) χωρίς να μεταφέρουν τα δύο μεταξύ τους αποτελέσματα από την Κ.Π. Οι αγώνες θα ξεκινήσουν από την έδρα του 1ου και του 2ου της Κανονικής Περιόδου και θα διεξάγονται εναλλάξ στις έδρες του κάθε σωματείου μέχρι το ένα εκ των δύο σωματείων να συμπληρώσει τις 2 νίκες.
Τελικοί: Νικητής (1) – Νικητής (2) με το σύστημα BEST OF – 5 (στις 3 νίκες) χωρίς να μεταφέρουν τα δύο μεταξύ  τους αποτελέσματα από την Κ.Π. Οι αγώνες θα ξεκινήσουν από την έδρα του σωματείου που κατέλαβε την  ανώτερη θέση στην Κανονική Περίοδο και θα διεξάγονται εναλλάξ στις έδρες του κάθε σωματείου μέχρι το ένα  εκ των δύο σωματείων να συμπληρώσει τις 3 νίκες. Το σωματείο αυτό θα ανακηρυχτεί Πρωταθλήτρια Ομάδα της Α’ Κατηγορίας της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. για την Περίοδο 2016-17.

Β ΑΝΔΡΩΝ



Τα σωματεία που θα καταλάβουν τις 1η - 2η - 3η θέσεις των δύο Ομίλων στην Α’ Φάση, θα καταρτίσουν ένα Όμιλο στον οποίο θα αγωνιστούν ΧΩΡΙΣ  μεταφορά των αποτελεσμάτων τους από την Α’ φάση των αγώνων, σε διπλούς αγώνες (εντός και εκτός έδρας), για τις θέσεις 1-6. Η ομάδα που θα καταλάβει την πρώτη θέση του ομίλου ανακηρύσσεται ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ και ανέρχεται στην Α ́ Κατηγορία της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ.

ΕΦΗΒΩΝ
Οι Α1 και Β1 περνάν στο final four, οι νικητές των ζευγάρια Α2-Β3 και Α3-Β2 σε διπλούς αγώνες θα αναδείξουν τους άλλους δύο φιναλίστ 

 
ΠΑΙΔΩΝ
 
ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Σα σωματεία που συμμετέχουν στο Πρωτάθλημα θα συναντηθούν μεταξύ τους δύο (2) φορές εντός και εκτός έδρας κατά την διάρκεια του Πρωταθλήματος. Η ομάδα με την μεγαλύτερη βαθμολογία ανακηρύσσεται ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ και δίνει αγώνες μπαράζ για την άνοδο στην Α2 εθνική κατηγορία.
 
   ΝΕΑΝΙΔΩΝ

Μόνο τέσσερεις ομάδες απαρτίζουν το πρωτάθλημα νεανίδων της ΕΚΑΣΔΥΜ με τον Απόλλων να παίζει με Αίαντα  Αμυνταίου, Μεσοποταμία και Γ.Σ. Ελίμειας στο ξεκίνημα τις προσπάθειας του για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα (Final 6)
ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ
 

Ένας Όμιλος για τις θέσεις 1-6 (συμμετέχουν οι 1οι ,2οι και 3οι κάθε ομίλου της Α’ φάσης). Οι ομάδες που ήταν στον ίδιο Όμιλο της Α’ Φάσης, μεταφέρουν τα μεταξύ τους αποτελέσματα στη Β’ Φάση και αγωνίζονται σε διπλούς αγώνες με τα σωματεία του άλλου Ομίλου (6 αγωνιστικές).
Η Ομάδα, που θα καταλάβει την πρώτη θέση της Βαθμολογίας,  ανακηρύσσεται Πρωταθλήτρια και θα λάβει μέρος στα Προκριματικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος(final 6)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου